White Series

Inspirert av Norge

Hvite Serien, og ideen til den ble inspirert av det skiftende klimaet i Norge. Vi har lagt merke til at hud som utsettes for vind, regn og alternerende med den norske sommersolen, krever spesiell pleie. Under slike forhold er det lett å få tørr og irritert hud, og derfor fokuserer White Series på intensiv regenerering. Du finner ingredienser som ceramider, moringaolje, hampolje og andre spesialutviklede ingredienser som har fuktighetsgivende og smørende egenskaper.

The White Series vil til egnet for alle mennesker som sliter med uttørking, irritasjon av huden, men også med overdreven eksponering fra solstrålene. I tillegg vil kroppslotionen inneholde ingredienser som strammer huden og reduserer synligheten av cellulitter. Vi vil vie denne serien til alle de som ønsker å regenerere huden i løpet av eller etter en ferie, en fottur i fjellet , eller en fin dag på sjøen. Våre produkter er spesialkomponert for å motvirke overdreven lekkasje av vann fra huden og forårsake tørrhet og kløe.

Vi ønsker å bruke kraften i plantebaserte råvarer slik at hver av dere kan glede seg over fuktet og gjenoppbygget hud hele året!