Sea serien

Inspirert av Skandinavia

Sea -serien, inspirert av Skandinavia og undervannsnaturen, som inkluderer råvarer som alger, rogn og sjølavendelekstrakter. Disse ingrediensene har antiinflammatoriske (IL-1, IL-6) og antioksidantegenskaper, takket være at de eliminerer små hudormer, er anti-rynkende og fungerer som alternativer til den velkjente retinolen, men er uten bivirkninger som overdreven irritasjon, tørrhet, og peeling av huden. Takket være dette er de en flott naturlig løsning for å bremse tegn på aldring og bekjempe akne som oppstår hos voksne.

Sea-serien består av tre produkter: ansiktskrem, ansiktsserum og ansiktsvaskegel. Alle deler tilstedeværelsen av blåalgeekstrakter, takket være at de har en karakteristisk litt blå farge! I tillegg ble ansiktsvaskegelen formulert på grunnlag av milde rengjøringsmidler, for å rengjøre ansiktet grundig, redusere hudormer og betennelser, men ikke tette huden. Etter bruk av ansiktsserum vil du imidlertid legge merke til de første resultatene etter en ukes bruk! (reduserer betennelse, glatter huden og strammer den). Vi anbefaler å bruke produkter fra denne serien morgen og kveld for best resultat.
Sea -serien vil være egnet for alle mennesker som ønsker å forhindre effekten av hudaldring, men samtidig har et problem med hudormer og fet hud.
Mer info kommer snart!